Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Nέο Ολοκληρωμένο Συγκρότημα ŠKODA Σφακιανάκης στη Δυτική Αττική.

Nέο Ολοκληρωμένο Συγκρότημα ŠKODA Σφακιανάκης στη Δυτική Αττική.

Αθήνα, 3 Οκτωβρίου 2014, Η Βιαμαρ α.ε, ο αποκλειστικός εισαγωγέας αυτοκινήτων ŠKODA στην Ελληνική Αγορά καλωσορίζει στο Δίκτυο Ολοκληρωμένων Συγκροτημάτων την εταιρία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε .
Το νέο Ολοκληρωμένο Συγκρότημα ŠKODA Σφακιανάκης που βρίσκεται στη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα στο Περιστέρι (Λ.Κηφισού 36 & Παπακυριαζή) δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να γνωρίσουνε από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της ŠKODA, σε ένα φιλόξενο χώρο 400τ.μ. αλλά και να ενημερωθούν για αυτά από τους Πιστοποιημένους Σύμβουλους Πωλήσεων. Στους ενδιαφερόμενους δίνεται επίσης η δυνατότητα δοκιμαστικής Οδήγησης όλων των νέων μοντέλων της Μάρκας, από το πιο “μικρό” αυτοκίνητο πόλης το νέο ŠKODA Citigo ως τα δημοφιλή πλέον Rapid, Octavia,Yeti και Superb.
Στην ίδια τοποθεσία, λειτουργεί παράλληλα και το Κέντρο Τεχνικής Εξυπηρέτησης ŠKODA Σφακιανάκης. Με μοναδικά υψηλό επίπεδο οργάνωσης, οι Πιστοποιημένοι Τεχνικοί Σύμβουλοί της ŠKODA Σφακιανάκης με σύμμαχο τους τον πλέον σύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό, διασφαλίζουν την ασφαλή και σωστή λειτουργία, συντήρηση και επισκευή όλων των μοντέλων SKODA.
Η έκθεση του Ολοκληρωμένου Συγκροτήματος ŠKODA Σφακιανάκης λειτουργεί από Δευτέρα εώς Παρασκευή από τις 09:00-21:00 και τα Σάββατα από τις 09:00-15:00 ενώ το Κέντρο Τεχνικής Εξυπηρέτησης λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή από τις 08:00-16:00.
Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του Ολοκληρωμένου Συγκροτήματος ŠKODA Σφακιανάκης στο www.sfakianakis.gr.