Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι παραγγελίες για τα Insignia Grand Sport και Insignia Sports Tourer


Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι παραγγελίες για τα Insignia Grand Sport και Insignia Sports Tourer παρά το γεγονός ότι ξεκίνησαν μόλις στα μέσα Φεβρουαρίου και το κορυφαίο μοντέλο έφτασε στα καταστήματα των διανομέων στα τέλη Ιουνίου. Ήδη έχουν πουληθεί πάνω από 50.000 αυτοκίνητα, ενώ οι άνθρωποι της Opel είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την συνέχεια.
Αυτό που εντοπίζεται από τις παραγγελίες είναι ότι ένα υψηλό ποσοστό πελατών παραγγέλνει το μοντέλο με το ευφυές σύστημα πλοήγησης Navi 900 IntelliLink, τα εργονομικά καθίσματα ή τη νέα γενιά προβολέων IntelliLux LED matrix.
Να σημειώσουμε ότι πρώτο στη λίστα επιθυμιών όλων σχεδόν των ιδιοκτητών Insignia είναι το Navi 900 IntelliLink, καθώς 9 στα 10 Opel Insignia έχουν ήδη παραγγελθεί με το κορυφαίο σύστημα infotainment. Έχοντας ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, διατίθεται με έγχρωμη χωρητική οθόνη αφής 8-ιντσών. Τα δεδομένα χαρτών καλύπτουν όλη την Ευρώπη και με το σύστημα Opel OnStar.
Εξάλλου, το 70% των νέων Insignia παραγγέλνεται με εργονομικά πιστοποιημένα εμπρός καθίσματα AGR για υψηλό επίπεδο άνεσης, ενώ προσφέρουν ένα μοναδικό συνδυασμό ηλεκτρικών ρυθμίσεων πλαϊνών μαξιλαριών και λειτουργιών μασάζ, μνήμης και εξαερισμού.