Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Παγκόσμια πρεμιέρα για το Outlander ΜΥ2016 στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης


Παγκόσμια πρεμιέρα για το Outlander ΜΥ2016 στη 

Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης




CYPRESS, Calif. Η Mitsubishi Motors North America, Inc. (MMNA) προγραμματίζει την παγκόσμια πρεμιέρα του 2016 Outlander κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης στο North Hall (περίπτερο 260) την Πέμπτη, 2 Απριλίου, 2015 στις 11:30a.m. ET. Το 2016 Outlander θα είναι το πρώτο μοντέλο της Mitsubishi που θα παρουσιάζει τη νέα σχεδιαστική εικόνα της μάρκας.
Το 2016 Outlander είναι ένα προηγμένο crossover που περιλαμβάνει πάνω από 100 μηχανολογικές και σχεδιαστικές βελτιώσεις, διαθέτοντας νέα, δυναμική εμφάνιση, αναβαθμισμένες επιδόσεις στο δρόμο, μειωμένα επίπεδα θορύβων, βελτιωμένη οδηγική άνεση και οδική συμπεριφορά, καλύτερη απόκριση του γκαζιού και μία κομψότερη και παράλληλα λειτουργική καμπίνα. Το νέο 2016 Outlander προβάλλει την έμφαση της μάρκας στο στυλ, την πολιτισμένη λειτουργία και τη συνολική οδηγική εμπειρία.
Για όσους δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στο περίπτερο της Mitsubishi Motors στη Νέα Υόρκη, η συνέντευξη τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο. Για λεπτομέρειες σχετικά με τη μετάδοση μέσω διαδικτύου παρακαλούμε ανατρέξτε στο media.mitsubishicars.com.
Όλες οι λεπτομέρειες για το 2016 Outlander, θα δημοσιευτούν στις 11:30a.m. ET στις  2 Απριλίου, 2015.
Σχετικά με τη Mitsubishi Motors North America, Inc.    
Η Mitsubishi Motors North America, Inc., (MMNA) είναι υπεύθυνη για την έρευνα & εξέλιξη, την παραγωγή, το μάρκετινγκ,  τις πωλήσεις και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες της Mitsubishi Motors στις ΗΠΑ. Η MMNA πουλά μοντέλα sedan και crossovers/SUVs μέσω ενός δικτύου περίπου 380 εμπόρων. Η MMNA είναι πρωτοπόρος στην εξέλιξη πολύ αποδοτικών, οικονομικών νέων βενζινοκίνητων οχημάτων, ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί την κορυφαία τεχνογνωσία της σε ηλεκτρικά οχήματα μπαταρίας  στην εξέλιξη μελλοντικών μοντέλων EV και PHEV. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου της Mitsubishi Motors στο (888) 560-6672 ή επισκεφθείτε media.mitsubishicars.com.




Επικοινωνία:
Γιώργος Παππάς
Δ/ντής Εταιρικής Επικοινωνίας
Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.
Τηλ.: 210 3483744 κιν: 6936129309