Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Αναβαθμίστε onlineτο Volvo σας από την Αδελφοί Σαρακάκη






H εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας των φορτηγών και λεωφορείων Volvo στην Ελλάδα από το 1950, στην προσπάθεια του να αναβαθμίσει το επίπεδο υπηρεσιών του προς του πελάτες VolvoTrucksκαι VolvoBuses ξεκίνησε ένα πρόγραμμα aftersalesμέσα από τα δύο(2) συνεργεία της εταιρείας στην Αθήνα (Λ. Αθηνών 71) και στη Θεσσαλονίκη (5οχλμ Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Αθηνών) με την επωνυμία «Αναβαθμιστείτε online από τη Volvo».



Πιο συγκεκριμένα οι κάτοχοι των φορτηγών και λεωφορείων Volvo που θα επισκεφθούν τα συνεργεία της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. έχουν τη δυνατότητα για:

·         Δωρεάν σύνδεσης με τα κεντρικά συστήματα της Volvo
·         Δωρεάν έλεγχο για ενεργούς και ανενεργούς κωδικούς σφάλματος σε όλους τους εγκεφάλους του οχήματος
·         Δωρεάν προγραμματισμό όλων των εγκεφάλων σύμφωνα με την τελευταία έκδοση των λογισμικών της Volvo
·         Αποκατάσταση των τυχών ευρημάτων (ή αποκλίσεων) με την υψηλή τεχνογνωσία των μηχανικών της Σαρακάκης και τις διαδικασίες της Volvo

Η σωστή παρακολούθηση των φορτηγών και λεωφορείων Volvo με τη χρήση των ηλεκτρονικών συστημάτων της εταιρείας δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας των οχημάτων και κατ’ επέκταση για την μεγιστοποίηση της κερδοφορίας των επιχειρήσεων που διαχειρίζονται τα οχήματα.

Ταυτόχρονα όλοι οι πελάτες φορτηγών και λεωφορείων Volvo μπορούν να εκμεταλλευτούν το πρόγραμμα VolvoBestPrice για συντήρηση του οχήματος τους με χαμηλές τιμές στην εργασία και τα γνήσια ανταλλακτικά με τη μέγιστη εγγύηση.


28Μαΐου2014


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον:
κο. Γιώργο Παππά,Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας Φορτηγών Volvo,
Τηλέφωνα επικοινωνίας 210 - 34 83 744 και 6936129309
e-mail: gpappas@saracakis.gr