Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Παγκόσμια Πρεμιέρα του "Honda Vision XS-1" στην 12η Έκθεση Αυτοκινήτου 2014 στην Ινδία

Παγκόσμια Πρεμιέρα του "Honda Vision XS-1" στην  12η Έκθεση Αυτοκινήτου 2014 στην Ινδία


ΤΟΚΥΟ, Ιαπωνία, Φεβρουάριος, 2014 – Η Honda Motor Co., Ltd. παρουσίασε σε παγκόσμια πρεμιέρα το Honda Vision XS-1 στη 12η Έκθεση Αυτοκινήτου 2014 που πραγματοποιείται στο India Expo Mart, Greater Noida, Uttar Pradesh, Ινδία (7-11 Φεβρουαρίου, 2014).


Το Honda Vision XS-1 είναι μία δημιουργική μελέτη που ενσαρκώνει το όραμα της Honda για το μέλλον της παραγωγής. Βασισμένο στη φιλοσοφία M/M (man maximum, machine minimum) της

μάρκας, το Honda Vision XS-1 συνδυάζει δύο διαφορετικές αξίες: σπορ εξωτερικό στυλ και εκπληκτική ευρυχωρία εσωτερικού σε συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις. Επιπλέον, βασισμένο στη σχεδιαστική φιλοσοφία της Honda, "Exciting H Design,", το μοντέλο αυτό μετουσιώνει την ανθρωποκεντρική σχεδιαστική προσέγγιση της εταιρίας.
Το Honda Vision XS-1 αποτυπώνει τη δημιουργικότητα Honda στο σχεδιασμό μικρών αυτοκινήτων που απολαμβάνουν αυξανόμενη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Αν και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο για τη μαζική παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου, η Honda αποφάσισε να το παρουσιάσει στην Ινδία, μία ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά με την οποία διατηρεί ισχυρούς δεσμούς.
«Κύρια χαρακτηριστικά του Honda Vision XS-1»

Τρεις σειρές καθισμάτων φιλοξενούν μέχρι επτά επιβάτες σε συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις

Σπορ εξωτερικό στυλ και ευελιξία εσωτερικού, δύο σε ένα

Συρόμενες πόρτες με μεγάλα ανοίγματα
Από τότε που ιδρύθηκε, η Honda διατηρεί το πάθος και τις απόψεις της για την τέχνη της παραγωγής. Η Honda θα συνεχίσει να υποστηρίζει το Honda Vision που πλαισιώνεται από μοναδικές ιδέες.
Honda Vision XS-1 (εξωτερικό)
Honda Vision XS-1 (εσωτερικό)

*
Η φιλοσοφία Μ/Μ της Honda είναι μία βασική προσέγγιση στο σχεδιασμό αυτοκινήτων Honda που συνίσταται στη μεγιστοποίηση του διαθέσιμου χώρου για τους επιβαίνοντες  και την ελαχιστοποίηση του χώρου που απαιτείται για μηχανικά εξαρτήματα.