Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

Παρουσίαση του πρωτότυπου “ŠKODA VisionC” στην έκθεση της Γενεύης  • Εξέλιξη: Η ŠKODA με το “VisionC” παρουσιάζει το επόμενο στάδιο εξέλιξης του σχεδιασμού των αυτοκινήτων της
  • Σχεδίαση: Εκφραστική, δυναμική και έντονα συναισθηματική
  • Αυτοκίνητο: Η ŠKODA παρουσιάζει το πρώτο πεντάθυρο coupé


Αθήνα 6 Φεβρουαρίου 2014- Πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2014

Αποκορύφωμα της παρουσίας της ŠKODA στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης φέτος, θα αποτελέσει η παρουσίαση του πρωτοτύπου “ŠKODA VisionC”, το οποίο ενσωματώνει την επόμενη φάση της νέας σχεδιαστικής εξέλιξης της Μάρκας καθώς και την δυναμική των νέων μοντέλων που θα ακολουθήσουν. Το επόμενο εξελικτικό βήμα στη σχεδιαστική φιλοσοφία της ŠKODA θεμελιώνει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για τη Μάρκα. Βιώνοντας την πιο περιεκτική και επιθετική προϊοντικά περίοδο στην ιστορία της, η ŠKODA διευρύνει συνεχώς τη γκάμα των μοντέλων της. Η σχεδίαση των αυτοκίνητων ŠKODA παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή τη φάση, περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο και εκδηλώνει τον ενθουσιασμό και το δυναμισμό της.
Η σχεδιαστική γλώσσα που αντικατοπτρίζεται στο δυναμικό και κομψό πεντάθυρο coupé θα αποτελέσει ορόσημο στην εξελικτική αυτή πορεία. Η σχεδίαση της ŠKODA γίνεται ολοένα και πιο εκδηλωτική, δυναμική και χαρισματική. Παράλληλα η ιδέα του πεντάθυρου coupé ανοίγει νέους ορίζοντες για περισσότερες καινοτόμες ιδέες στο μέλλον.