Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Περίπου 3000 μίλια, 100 supercars, οκτώ ημέρες περιπέτειας και 10 χώρες υποδοχής για το Gumball 3000

Περίπου 3000 μίλια, 100 supercars, οκτώ ημέρες περιπέτειας και 10 χώρες υποδοχής για το Gumball 3000


Και το ταξίδι, που είχε πρόσφατα έναν εντυπωσιακό "σταθμό" στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται... Περίπου 3000 μίλια, 100 supercars, οκτώ ημέρες περιπέτειας και 10 χώρες υποδοχής. Ο λόγος για το Gumball 3000 που φέτος γιορτάζει τα 21α γενέθλια μέσα από μια σειρά από “ ιδιαίτερες” δράσεις που ξεκίνησαν στις 7 Ιουνίου από τη Μύκονο, συνέχισαν στην Αθήνα, πέρασαν από τη Θεσσαλονίκη και θα ολοκληρωθούν σε δύο ημέρες στην Ίμπιζα.
Το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι 100 τυχεροί και εύποροι κάτοχοι των αυτοκινήτων, το πιο φθηνό από τα οποία στοιχίζει αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ξεκίνησαν στις 7 Ιουνίου από την Μύκονο έπειτα από ένα μοναδικό και ξεχωριστό πάρτι με σαμπάνιες, χορό και εκλεκτό φαγητό. Συνέχισαν στην Αθήνα, όπου έκαναν βόλτα στα σοκάκια της Πλάκας και πέρασαν από τη Θεσσαλονίκη όπου έμειναν μόνο λίγες ώρες.
Παρέταξαν -μάλιστα- τα αυτοκίνητά τους επί του πλακόστρωτου της Νέας Παραλίας, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους λάτρεις της αυτοκίνησης και διασκέδασαν σε μπαράκια της πόλης, πριν ξεκινήσουν νωρίς το πρωί της επόμενης ημέρας τη διαδρομή τους για το Μαυροβούνιο. Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας τους ήταν η Βενετία, το Μονακό, η Βαρκελώνη και η Ιμπιζα.
Στην πρόσφατη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, στις δράσεις παραβρέθηκαν και διασημότητες και σταρ του Χόλιγουντ, καθώς και τραγουδιστές. Μεταξύ αυτών που ξεχώρισαν ήταν ο Αμερικανός ηθοποιός Ντέιβιντ Χέισελχοφ και η γνωστή ράπερ και ηθοποιός EVE.