Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Το νέο Citroen C5 Aircross παρουσιάστηκε στην έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018»

Το νέο Citroen C5 Aircross παρουσιάστηκε στην έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018»

Η Citroen συμμετέχει στην έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» που θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 18 Νοέμβριου. Η γαλλική μάρκα έχει δημιουργήσει ένα μοντέρνο περίπτερο, το οποίο εκφράζει τη νέα φιλοσοφία της εταιρείας «La Maison Citroen».
Εκεί παρουσιάσθηκε το νέο μέλος της γκάμας της γαλλικής φίρμας. Ο λόγος για το νέο Citroen C5 Aircross, ένα SUV μεγάλων διαστάσεων που απευθύνεται σε οικογενειάρχες και σε όσους κάνουν συχνά εκδρομές.
Το νέο Citroen C5 Aircross καταλαμβάνει τη θέση της ναυαρχίδας της μάρκας και ανοίγει νέους δρόμους στους τομείς της άνεσης και της τεχνολογίας. Ειδικότερα σχεδιάσθηκε και εξελίχθηκε σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα της μάρκας Citroen Advanced Comfort.
Φέρει την καινοτόμα ανάρτηση Progressive Hydraulic Cushions και τα νέα, ειδικά καθίσματα Advanced Comfort. Για τους πίσω επιβάτες, υπάρχουν τρία ξεχωριστά αναδιπλούμενα καθίσματα που στο καθένα από αυτά ρυθμίζεται η κλίση της πλάτης αλλά και η απόσταση από τα μπροστινά, διαμορφώνοντας έτσι το χώρο αποσκευών από 580 έως 720 λίτρα.
Για τη διακόσμηση του εσωτερικού χώρου επιλέχθηκαν ποιοτικά υλικά τα οποία αναβαθμίζουν την αισθητική του χώρου. Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μια οθόνη αφής 8 ιντσών. Επίσης, τοποθετήθηκε μια ακόμη οθόνη TFT 12,3 ιντσών που αντικαθιστά τα κλασικά όργανα ελέγχου του αυτοκινήτου.
Ανάλογα με την επίπεδο εξοπλισμού φέρει μέχρι και 20 συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού: Highway Driver Assist (ένα σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2), Grip Control με Hill Assist Descent (για κίνηση του αυτοκινήτου σε διαδρομές με περιορισμένη πρόσφυση).
Επίσης, σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση, εκτίθεται το νέο Berlingo στην επιβατική του έκδοση. Φέρει τρία ανεξάρτητα πίσω καθίσματα, πολυχρηστική οροφή Modutop, ανοιγόμενο πίσω παράθυρο στην πόρτα του χώρου αποσκευών