Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Η Honda θα παρουσιάσει το Civic Tourer Active Life Concept στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015



Η Honda θα παρουσιάσει το Civic Tourer Active Life Concept
στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015

·         Πρώτη εμφάνιση για το Civic Tourer Active Life Concept στην ΙΑΑ2015
·         Το Civic Tourer 1.6 i-DTEC, κάτοχος ενός τίτλου GUINNESS WORLD RECORDSστο περίπτερο της Honda

Η Honda θα αποκαλύψει το Civic Tourer Active Life Concept στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, υπογραμμίζοντας τον κορυφαίο χώρο φόρτωσης και την ευελιξία του Tourer στην κατηγορία C. Η σχεδιαστική μελέτη αποδεικνύει την αρμονική συνύπαρξη στυλ και χώρων. Μία αποκλειστική βαφή αναδεικνύει το αεροδυναμικό και σπορ εξωτερικό αμάξωμα ενώ τα αξεσουάρ εσωτερικού επιβεβαιώνουν την καταλληλόλητα του Concept για τις ανάγκες των πελατών με δραστήριο lifestyle.

Χρησιμοποιώντας τη μοναδική διάταξη του ρεζερβουάρ στο κέντρο, το Civic Tourer Active Life Concept αξιοποιεί πλήρως τα 1668 L* του χώρου αποσκευών και το χαμηλό ύψος φόρτωσης.  Περιλαμβάνει επίσης μία έξυπνη σχάρα που μπορεί να μεταφέρει δύο ποδήλατα, μαζί με ένα τηλεσκοπικό βραχίονα ο οποίος εκτείνεται από τη σχάρα διευκολύνοντας τις εργασίες συντήρησης και επισκευών. Άλλα αξεσουάρ συντήρησης είναι μία ενσωματωμένη τρόμπα, ένα μεγάλο φως τοποθετημένο στην πίσω πόρτα, ένα σκίαστρο  και ένα πτυσσόμενο πάγκο που κάνουν το Concept ιδανικό όχημα για τους λάτρεις της ποδηλασίας. Επίσης μία εργαλειοθήκη, μία βάση μπουκαλιού, ένα δοχείο νερού και μία βάση εμπρός τροχού ενσωματώνονται στην πλαϊνή επένδυση του χώρου αποσκευών. Μία ακόμα έξυπνη λύση αποθήκευσης είναι η ειδικά σχεδιασμένη, αεροδυναμική μπαγκαζιέρα οροφής κατάλληλη για αξεσουάρ ποδηλασίας όπως παπούτσια και κράνη.

Το δυναμικό εξωτερικό στυλ του Civic Tourer Active Life Concept αντανακλά το σπορτίφ και ενεργό lifestyle του πελάτη. Είναι βαμμένο σε αποκλειστική μπλε απόχρωση, με γκρι μεταλλικό τόνο χαμηλότερα και ασημί οροφή που τονίζουν το κομψό στυλ και την αεροδυναμική σχεδίαση του Civic Tourer. Νέες 18άρες ζάντες αλουμινίου και ένας ειδικά σχεδιασμένος πίσω προφυλακτήρας υπογραμμίζουν περαιτέρω τα σπορ χαρακτηριστικά του Civic Tourer.

Η αισθητική του εσωτερικού αναδεικνύεται με μπλε ραφές στο τιμόνι και τον επιλογέα  ταχυτήτων και τη σπορ μαύρη επένδυση οροφής που συναντάμε επίσης στα Civic Sport και Civic Type R. Τα εμπρός καθίσματα συνδυάζουν σουέτ και δέρμα και περιλαμβάνουν μία ταινία από carbon (ανθρακόνημα) με μπλε διακοσμητικό κορδόνι που διατρέχει το κέντρο και πλαισιώνει τις πάνω εξωτερικές επιφάνειες του καθίσματος, φτάνοντας μέχρι τη σουέτ επένδυση των θυρών. 

Η αφθονία χώρων δεν υπονομεύει την απόδοση, κάτι που αναμφισβήτητα διασφαλίζουν οι νέοι κινητήρες i-DTEC της σειράς Earth Dreams Technology της Honda και επιβεβαιώθηκε πρόσφατα με την κατάκτηση ενός νέου τίτλου GUINNESS WORLD RECORDS από το Honda Civic Tourer 1.6 i-DTEC για την απόδοση καυσίμου του. Σε αυτή την 25ήμερη πρόκληση σε πραγματικές συνθήκες τον Ιούνιο, το αυτοκίνητο κατανάλωσε κατά μέσο όρο 2,82 lit / 100km σε μία διαδρομή συνολικής απόστασης 13,498km σε 24 όμορες Ευρωπαϊκές χώρες.

Μπορείτε να απολαύσετε τον κάτοχο του τίτλου GUINNESS WORLD RECORDS, Civic Tourer 1.6 i-DTEC και το Civic Tourer Active Life Concept καθώς και τη νέα οικογένεια  μοντέλων της Honda στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης στο περίπτερο B11 στο Hall 9.0 (15-16 Σεπτεμβρίου). 

* Καθίσματα αναδιπλωμένα, μέχρι την επένδυση οροφής