Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Η Volvo Trucks σε εκπομπή ριάλιτι: Η τραγουδίστρια Mapei βιώνει την εμπειρία του ταξιδιού συν οδηγώντας με ένα φορτηγό



Η Volvo Trucks σε εκπομπή ριάλιτι: Η τραγουδίστρια Mapei βιώνει την εμπειρία του ταξιδιού συν οδηγώντας με ένα φορτηγό



Η Volvo Trucks συνεχίζει τις πρωτότυπες προωθητικές της ενέργειες, αυτή τη φορά με ένα τηλεοπτικό ριάλιτι με την τραγουδίστρια Mapei.  Μέσα από μια εννεαήμερη οδική περιοδεία γύρω από την Ευρώπη, θα βιντεοσκοπήσει ένα νέο βιντεοκλίπ με τη σκηνοθέτρια Liza Minou Morberg. Το έργο τους βοηθά ένα φορτηγό Volvo, φορτωμένο με τον εξοπλισμό τους και ένας από τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στην τηλεοπτική σειρά «Reality Road».
Με το «Reality Road» θέλουμε να παρουσιάσουμε τη δύναμη των υπηρεσιών που προσφέρουμε» λέει ο Per Nilsson, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Volvo Trucks. «Προκειμένου ένα φορτηγό να παραμένει στην κυκλοφορία, οι υπηρεσίες οι οποίες συνδέονται με αυτό είναι εξίσου σημαντικές με το ίδιο το όχημα. Ταυτόχρονα, θέλουμε να δημιουργήσουμε τηλεοπτική ψυχαγωγία η οποία να απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό. Απ' όσο γνωρίζω, είμαστε η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποιεί ένα τηλεοπτικό ριάλιτι για σκοπούς marketing» λέει.
Στο ταξίδι αυτό, η Mapei συνοδεύεται από τη σκηνοθέτηςLiza Minou Morberg, τον οδηγό του «Επικού Σπαγγάτου» Jens Karlsson, τη Sushi, ένασκυλάκιράτσας miniature schnauzer και ένα ειδικά σχεδιασμένο Volvo FH. Μέσα σε διάστημα εννέα ημερών, η ομάδα αυτή ταξιδεύει από τη Σουηδία στην Ιταλία, σε ένα ταξίδι που καλύπτει περισσότερα από 4.000 χιλιόμετρα.
Το τραγούδι «millionwaystolive» θα κυκλοφορήσει από το άλμπουμ της Mapei το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος.
«Μου αρέσει να ταξιδεύω και να έχω την ευκαιρία να συναντώ νέους ανθρώπους και πολιτισμούς. Και γι' αυτό ακριβώς μιλά και το τραγούδι «millionwaystolive», το να βρίσκεσαι στο δρόμο ελεύθερος να ταξιδεύεις. Αποτελεί το απόλυτο τραγούδι για να ταξιδεύεις με αυτοκίνητο» λέει η Mapei.
Σε αυτή τη σειρά, πέρα απ' το ότι παρακολουθούμε το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει η Volvo Trucks, με πολλούς τρόπους, συνταξιδεύουμε με την Mapei η οποία με τη σειρά της μαθαίνει και αλληλεπιδρά με τον κόσμο των φορτηγών. Μεταξύ άλλων, τη βλέπουμε να ανεβαίνει στη σκηνή μαζί με καλλιτέχνες του drag show σε ένα οχηματαγωγό πλοίο προς την Πολωνία, να οργανώνει μια αυτοσχέδια συναυλία σε ένα προάστιο στο Παρίσι και να συνοδεύει με το τραγούδι της την επίδειξη φορτηγού σε δύο ρόδες στο Βερολίνο.
Η σειρά αποτελείται από οκτώ επεισόδια συνολικά. Τα τρία πρώτα θα δημοσιευτούν στο κανάλι της Volvo Trucks στο YouTube, στις 11 Ιουνίου.
Πληροφορίες για το «Reality Road»
Το τρέιλερ του «Reality Road» θα κυκλοφορήσει στο κανάλι της Volvo Trucks στο YouTube στις 9 Ιουνίου. Η σειρά περιλαμβάνει οκτώ επεισόδια τα οποία θα βγαίνουν σταδιακά στον αέρα μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων, με ημερομηνία έναρξης την 11η Ιουνίου.
Πληροφορίες για τις υπηρεσίες της Volvo Trucks
Για να επιτευχθεί ο υψηλότερος δυνατός χρόνος διαθεσιμότητας, οι κατάλληλες υπηρεσίες είναι πολύ σημαντικές. Σύμφωνα με μελέτη της Volvo Trucks, 8 στις 10 απρογραμμάτιστες ακινητοποιήσεις μπορούν να αποφευχθούν με την κατάλληλη προληπτική συντήρηση. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Volvo Trucks εξασφαλίζουν το μέγιστο χρόνο λειτουργίας των φορτηγών, τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και την ασφαλέστερη οδήγηση. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν την εκπαίδευση οδηγών, τη συμβουλή καυσίμου καθώς και οδική βοήθεια όλο το 24ωρο μέσω του Volvo Action Service.
Πληροφορίες για τον Jens Karlsson
Ο Jens Karlsson εργάζεται ως οδηγός φορτηγών επί 28 χρόνια. Στο παρελθόν, έχει συνεργαστεί με τη Volvo στο διαφημιστικό «Το Θρυλικό Σπαγγάτο» και το «TheballerinaStunt» της Volvo Trucks. Καθημερινά ο Jens Karlsson οδηγεί βυτία σε δρομολόγια μεταξύ Σουηδίας και Βορείου Ευρώπης.
Πληροφορίες για την Mapei
Η Mapei έκανε το διεθνές ντεμπούτο της το 2007 με το τραγούδι «Video Vixens». Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Hey Hey» κυκλοφόρησε το 2014 και περιείχε τα single «Don’t Wait» και «Change». Η Mapei γεννήθηκε το 1983 στο Rhode Island των ΗΠΑ. Σε ηλικία δέκα ετών μετακόμισε στη Σουηδία και έκτοτε περνά τη ζωή της μεταξύ Στοκχόλμης και Ηνωμένων Πολιτειών. Δείτε εδώ τη Mapei στην εκπομπή «Late Show with David Letterman».
Πληροφορίες για τη Liza Minou Morberg
Η Liza Minou Morberg είναι μια σκηνοθέτρια από τη Σουηδία, με πτυχίο στην κινηματογραφική παραγωγή από το USC School of Cinematic Art, στο Λος Άντζελες. Το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο έγινε το 2014 με τη νεανική ταινία «Ensam Tillsammans» (Μόνοι και Μαζί) ενώ μέχρι τότε είχε σκηνοθετήσει ταινίες μικρού μήκους, διαφημιστικά και βιντεοκλίπ.



11Ιουνίου 2015