Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

And the winner is… Γεώργιος Γραμμένος! στον μεγαλύτερο και πιο διασκεδαστικό διαγωνισμό από τη HONDA και την DPG DIGITAL MEDIAAnd the winner is… Γεώργιος Γραμμένος!
στον μεγαλύτερο και πιο διασκεδαστικό διαγωνισμό από τη HONDA και την DPG DIGITAL MEDIA

Το πιο θεότρελο διαδικτυακό κυνήγι αναζήτησης που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Honda με την DPG Digital Media, ολοκλήρωσε το ταξίδι του και νικητής αναδείχτηκε κατόπιν κλήρωσης ο Γεώργιος Γραμμένος, κάτοικος της συμπρωτεύουσας, οποίος κέρδισε ένα ολοκαίνουριο HONDA CIVIC.

Ο Γιώργος Γραμμένος «τσάκωσε» τον Mr Green, ακολουθώντας πιστά όλα τα στοιχεία που άφηνε πίσω του, και βοήθησε τον Αντώνη Φώτση να βρει επιτέλους το HONDA CIVIC του.

Ο μεγάλος τυχερός παρέλαβε το –δικό του πλέον- CIVIC από τα χέρια του Αντώνη Φώτση από τον εκθεσιακό χώρο της HONDA στις εγκαταστάσεις  της  εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.ΕΒ.Μ.Ε. – Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της HONDA στην Ελλάδα.

Η Honda – Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. εμπιστεύτηκε την DPG για την ανάπτυξη και υλοποίηση μίας εξελιγμένης web εφαρμογής, που παρουσιάζει με μοναδικό και άκρως διασκεδαστικό τρόπο, όλα τα selling points ενός από τα πλέον αξιόπιστα αυτοκίνητα Diesel, του Honda Civic!

Λεζάντα φωτογραφίας: Ο Αντώνης Φώτσης (αριστερά) παραδίδει το κλειδί του Civic στο μεγάλο νικητή του διαγωνισμού Γιώργο Γραμμένο.

Επικοινωνία:
Γιώργος Παππάς
Δ/ντής Εταιρικής Επικοινωνίας
Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.
Τηλ.: 210 3483744 κιν: 6936129309