Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη A.E.B.M.E. Διανομέας των ελαστικώνKUMHOστηνΕλληνικήαγορά



Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη A.E.B.M.E. Διανομέας των ελαστικώνKUMHOστηνΕλληνικήαγορά




H εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία της στον κλάδο των ελαστικών, ανέλαβε τη διανομή των ελαστικών KUMHOστη Ελληνική αγορά, με αποτέλεσμα να διαθέτει συνολικά ένα portofolioπέντε μαρκών που εκπροσωπεί συνολικά: KUMHO, Marshal, Infinity,Apollo και Titan.

Ο Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη,  Ιωάννης Παπαβασιλείου με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία KUMHO δήλωσε:   “η εταιρεία μας έχει παρουσιάσει μια δυναμική πορεία στον κλάδο των ελαστικών τους τελευταίους 18 μήνες όπου και δραστηριοποιείται με πωλήσεις που ξεπερνούν τις 70.000 τεμάχια σε όλους του τύπους των ελαστικών (επιβατικά – φορτηγά – λεωφορεία – μηχανήματα έργου). Πιστεύω ακράδαντα ότι η συνεργασία μας με την KUMHO, θα βοηθήσει στην ουσιαστική αύξηση των πωλήσεων το 2015, εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη γκάμα ελαστικών της KUMHO, όσο και τη φήμη της εταιρείας που καλύπτει τις ανάγκες τόσο επιβατικών όσο και επαγγελματικών αυτοκινήτων.»

Η Κορεάτικη εταιρεία ελαστικών KumhoTireCompany,που ιδρύθηκε το 1960διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών με εξαγωγές που ξεπερνούν 1,8 δις USD$ σε 189 χώρες. Με έδρα το Gwang-Ju αποτελεί μέρος της KumhoAsianaGroup, μία από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρίες του κλάδου στην Κορέα, στην οποία ανήκει επίσης και η AsianaAirlines. η 2η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κορέαςκαι  μέλος του StarAlliance.

Διαθέτει συνολικά επτά εργοστάσια παραγωγής ελαστικών (3 στη Νότια Κορέα, 3 στην Κίνα και 1 στο Βιετνάμ καθώς επίσης και πέντε υπερσύγχρονα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης στη Νότια Κορέα, Κίνα, Αμερική, Μεγάλη Βρετανία και Γερμανία.

Η εταιρεία KUMHOTIRES σχεδιάζει και παράγει ελαστικά για επιβατικά αυτοκίνητα, SUV, ελαφρά και βαριά φορτηγά, λεωφορεία, ελαστικά για το Πρωτάθλημα EuropeanFormula 3, ελαστικά για πολιτικά και πολεμικά αεροσκάφη καθώς επίσης και ελαστικά πρώτης τοποθέτησης για 21 εταιρείες επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων όπως είναι η BMW, Mini, VW, Ford, Hyundai, Renault, Peugeot, Citroen, Mini, KIA, MercedesBenz, Scania κ.ά.

Πρωταγωνιστής στον κλάδο των ελαστικών παγκοσμίως η KUMHOTIRESχάρη στα τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης που διαθέτει έχει αναπτύξει τεχνολογικές καινοτομίες που τις δίνουν τη δυνατότητα να παράγει από συμβατικά ελαστικά, ελαστικά Υπερ-υψηλών επιδόσεων που απαιτούν επίπονα tests στηριζόμενα σε τεχνολογία της F1 μέχρι ελαστικά για το Boeing 747 τα οποία είναι πιστοποιημένα από τη NASA.

Πιο αναλυτικά τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η KUMHOTIRES είναι:

Run-FlatTireTechnology από το 2003, η οποία αφορά ελαστικά υψηλής τεχνολογίας τα οποία επιτρέπουν στον οδηγό να κινείται με ταχύτητα μέχρι 80 km/h, όταν το ελαστικό δεν έχει αέρα.

ExtremeTechnology καθώς είναι μία από τις δύο εταιρείες παγκοσμίως που έχουν κατασκευάσει ελαστικό για ταχύτητες μέχρι 360km/h, χάρη σε νέα μίγματα και συστήματα αποβολής της θερμοκρασίας

Αγωνιστική Τεχνολογία ελαστικών και τεχνολογία ελαστικών αεροσκαφών
Τα ελαστικά της KUMHOTIRES έχουν επιλεγεί ως τα ελαστικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Formula 3 και  BPUltimateMastersF3.

Η εταιρεία κατασκευάζει 11 τύπους ελαστικών για  πολεμικά αεροσκάφη, τα οποία καλύπτουν 18 διαφορετικά standards, ενώ έχει κατασκευάσει ελαστικά για πολιτικά αεροσκάφη όπως είναι το T-50, Boeing737-400 και Boeing 737-NG

Οι μοναδικές τεχνολογικές καινοτομίες της KUMHOTIRES καθώς επίσης η χρήση νέων υλικών και βελτιστοποιημένη σχεδίαση έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή του ελαστικού του EcowingES01 το οποίο συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία Α/Α (Α


για χαμηλό συντελεστή τριβής (μειωμένη κατανάλωση καυσίμου) και Α για τον υψηλότερο συντελεστή ολίσθησης σε βρεγμένο οδόστρωμα με θόρυβο 71dB.

Πιστοποιημένη τεχνολογία σχεδιασμού: η εταιρεία έχει βραβευτεί με το RedDotDesignAward για τη σχεδίαση των πλαϊνών του ελαστικού και τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών για τη σχεδίαση των πελμάτων.

Η εταιρεία είναι ο Επίσημος Χορηγός (PlatinumPartner) της ManchesterUnited, ενώ από το Φεβρουάριο 2013 το KUMHOείναι το επίσημο ελαστικό του ΝΒΑ.








Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον:
κο. Γιώργο Παππά,
Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας
Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.,
Τηλέφωνα επικοινωνίας 210 - 34 83 744 και 6936129309
e-mail:
gpappas@saracakis.gr