Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Αυτή είναι η νέα ŠKODA Superb



Ανατρεπτική σχεδίαση: Αυτή είναι η νέα ŠKODA Superb



› Η ναυαρχίδα της ŠKODA φέρνει την επανάσταση μέσα από την γνωστή πλέον νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Μάρκας
› Με ανατρεπτική εμφάνιση που εκπέμπει πολυτέλεια, δυναμισμό, φινέτσα, διακριτικότητα, γοητεία
› Με στιλ που εντυπωσιάζει και σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο ŠKODA VisionC

Αθήνα, 15 Ιανουαρίου 2015 – Με την παρουσίαση της ŠKODA Superb 3ης γενιάς, η νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας περνά σε νέο επίπεδο. Στο νέο σκίτσο απεικονίζεται ένα αμάξωμα που το διακρίνει το στοιχείο της πολυτέλειας και το πάθος μίας λιμουζίνας που έχει έναν και μόνο σκοπό: να πρωταγωνιστήσει στη κατηγορία του! Η σοφιστικέ σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από την αίσθηση του δυναμικού, του κομψού, του μεταμοντέρνου, του ελκυστικού, στοιχεία που διακρίνουν το κορυφαίο μοντέλο της ŠKODA!

Η νέα ναυαρχίδα της ŠKODA υιοθετεί σχεδιαστικά γνωρίσματα από το πρωτότυπο ‘ŠKODA VisionC’ και τα συνδυάζει με τρόπο που δημιουργεί ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα. Από το εμπρός μέρος μέχρι πίσω, από τους μεγάλους τροχούς μέχρι την κεκλιμένη κατάληξη της οροφής, το αμάξωμα της  νέας  Superb αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις  χάρη στις αρμονικές του γραμμές, την ελκυστική του γεωμετρία, τις καθαρές του επιφάνειες, τις σμιλεμένες του γωνίες που συνθέτουν ένα συμπαγές σύνολο!

Η εξωτερική σχεδίαση της νέας Superb είναι τόσο δυναμική, που θέτει νέα στάνταρ στην πολυτελή κατηγορία προσφέροντας περισσότερο συναίσθημα από ποτέ. Από το σκίτσο και μόνο, το κορυφαίο μοντέλο της ŠKODA ενθουσιάζει, ενώ το ίδιο συναρπαστική αναμένεται να είναι και η εικόνα του εσωτερικού που θα αποκαλυφθεί στις επόμενες μέρες.

Είναι γεγονός. Η ŠKODA Superb 3ης γενιάς βρίσκεται καθ’ οδόν για να ανατρέψει τα δεδομένα στα μεγάλα σαλόνια και να προσελκύσει νέους πελάτες, χάρη στο πλουραλιστικό σύνολό  της και τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Η νέα ŠKODA Superb θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Πράγα, στα μέσα Φεβρουαρίου. Ένα μήνα αργότερα θα ακολουθήσει η επίσημη παρουσίαση στο κοινό του σαλονιού της Γενεύης, ενώ το λανσάρισμα του αυτοκινήτου θα ξεκινήσει προς τα μέσα του 2015.




Media images:

Η νέα ŠKODA Superb
Από εμπρός μέχρι πίσω, από τους μεγάλους τροχούς μέχρι την κεκλιμένη κατάληξη της οροφής, το αμάξωμα της νέας Superb αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις χάρη στις αρμονικές του γραμμές, την ελκυστική του γεωμετρία, τις καθαρές του επιφάνειες, τις σμιλεμένες του γωνίες που συνθέτουν ένα συμπαγές σύνολο.






ŠKODA AUTO
*    Αποτελεί μία από τις παλαιότερες αυτοκινητοβιομηχανίες στο κόσμο. Από το 1895 παράγονται αρχικά ποδήλατα στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Mladá Boleslav και κατόπιν μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα.
*    Σήμερα κατασκευάζει  περισσότερα από 7 μοντέλα αυτοκινήτων  : το Citigo, τη Fabia, το Roomster, το Rapid, την Octavia καθώς και τα Yeti και Superb.
*    Το 2014 παραδόθηκαν 1.000.000 οχήματα σε πελάτες παγκοσμίως.
*    Από το 1991 η ŠKODA AUTO αποτελεί μέλος του Volkswagen Group ένα από τα πιο πετυχημένα εμπορικά Group  στο χώρο της Αυτοκίνησης.
*    Επιπρόσθετα η ŠKODA σχεδιάζει και παράγει ανταλλακτικά , κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων σε τρία εργοστάσια που βρίσκονται στην Δημοκρατία της Τσεχίας, ενώ διατηρεί  μονάδες παραγωγής  αυτοκίνητων στην Κίνα, την Ρωσία,  την Σλοβακία και την  Ινδία.
*    Τέλος η ŠKODA AUTO απασχολεί 26,400 υπαλλήλους παγκοσμίως και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 αγορές.