Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

Το Μεγαλύ…τρελο Web Κυνήγι Θησαυρού από την Honda, τον Αντώνη Φώτση και την DPG Digital MediaΤο Μεγαλύ…τρελο Web Κυνήγι Θησαυρού
από την Honda, τον Αντώνη Φώτση και την DPG Digital Media


Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο διασκεδαστικούς web διαγωνισμούς που έχουν διεξαχθεί διοργανώνει η Honda με πρωταγωνιστή τον διάσημο διεθνή καλαθοσφαιριστή Αντώνη Φώτση καθώς επίσης και τη μασκότ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Mr Green στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.findmyhondacivic.gr, σε συνεργασία με την εταιρεία DPG Digital Media.

Σύμφωνα με τον μηχανισμό της καμπάνιας, οι συμμετέχοντες καλούνται να βοηθήσουν τον Αντώνη Φώτση να βρει το Honda Civic του, το οποίο «δανείστηκε» για μια βόλτα ο Mr. Green, βρίσκοντας στοιχεία σε μια σειρά από videos και άρθρα, που αποκαλύπτονται στα 14 στάδια του διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν το κυνήγι θα πάρουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση, για να έχουν την ευκαιρία να κάνουν δικό τους ένα Honda Civic!

Η Honda συνεργάστηκε με την DPG για την ανάπτυξη και υλοποίηση μίας εξελιγμένης web εφαρμογής, που παρουσιάζει με μοναδικό και άκρως διασκεδαστικό τρόπο, τα βασικά  χαρακτηριστικά του Honda Civic diesel! Όλη η ενέργεια υλοποιείται μέσα από ένα εύχρηστο web app με κύρια χαρακτηριστικά του το ευχάριστο περιβάλλον, την χρήση διαφορετικών μορφών περιεχομένου προκειμένου οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα του νέου Honda Civic 1.6 i-DTEC.

Η 9η γενιά του Honda Civic εφοδιάζεται με τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 i-DTEC, τον πρώτο εκπρόσωπο της  νέας φιλοσοφίας Earth Dreams Technology της Honda. Ο πετρελαιοκινητήρας 1.600 κυβ. εκατ. συνδυάζει ανταγωνιστική ισχύ (120 PS) και ροπή 300 Nm με εκπομπές CO2 μόλις 94 g/km, εξισορροπώντας άριστα την οικονομία καυσίμου με τις επιδόσεις.


Επικοινωνία:
Γιώργος Παππάς
Δ/ντής Εταιρικής Επικοινωνίας
Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.
Τηλ.: 210 3483744 κιν: 6936129309