Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Πάνω από 300 Οπαδοί του Civic Type R θα γιορτάσουν την επιστροφή του WTCC στο Circuit de Spa-Francorchamps


Πάνω από 300 Οπαδοί του Civic Type R θα γιορτάσουν την επιστροφή του WTCC στο Circuit de Spa-Francorchamps



Η Honda διοργανώνει εκδήλωση με πιστούς ιδιοκτήτες και οπαδούς του Civic Type R θέλοντας να δώσει μία εορταστική νότα στο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού (WTCC) στο διάσημο Circuit de Spa-Francorchamps. Περισσότερα από 180 αυτοκίνητα Civic Type R και 300 και πλέον οπαδοί, από 12 διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες θα συμμετάσχουν σε αυτό το συναρπαστικό γεγονός.

Το Σάββατο, 21 Ιουνίου, και οι 180 ιδιοκτήτες θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να οδηγήσουν το αυτοκίνητό τους σε ένα αποκλειστικό γύρο θριάμβου στο διάσημο Spa Circuit, που θεωρείται από τις ωραιότερες αγωνιστικές πίστες του κόσμου. Περιλαμβάνει το θρυλικό Eau Rouge, γνωστό στους οδηγούς αγώνων σαν ένα από τα πλέον απαιτητικά και μοναδικά κομμάτια οποιουδήποτε σιρκουί.

Και οι 300 οπαδοί θα τύχουν μεταχείρισης VIP καθώς θα παρακολουθήσουν τους αγώνες WTCC της Κυριακής από μία πολυτελή βεράντα συμμετέχοντας με τους οδηγούς της Castrol Honda World Touring Car Team, τον Πρωταθλητή του WTCC, Gabriele Tarquini και τον Tiago Monteiro, τον Norbert Michelisz της Zengo̎ Motorsport και τον Mehdi Bennani της Proteam Racing.

Η Honda διοργανώνει επίσης διαγωνισμό κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δίνοντας την ευκαιρία σε έναν τυχερό οπαδό του Type R από όσους ταξιδέψουν στο Σιρκουί του Spa να είναι ανάμεσα από τους πρώτους που θα οδηγήσουν το νέο Honda Civic Type R την ημέρα της επίσημης παρουσίασης του το 2015. Προϋπόθεση συμμετοχής για τους παρευρισκόμενους είναι να μοιραστούν το ταξίδι και την εμπειρία τους μέσω Twitter χρησιμοποιώντας τα #TypeR και #WTCCSPA – που εμφανίζονται στο www.myjourneys.com/typer/wtccusers.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κριθεί με άμεση ψηφοφορία (‘Flash Vote’), στο πλαίσιο της οποίας άλλοι οπαδοί του Type R και μέλη του κοινού να ψηφίσουν το ταξίδι που τους άρεσε περισσότερο. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 1800 (ώρα Αγγλίας) το Σάββατο 21 Ιουνίου μέχρι τις 1200 (ώρα Αγγλίας) την Κυριακή 22 Ιουνίου. Οι ψηφοφόροι θα πρέπει να επισκεφθούν τον ιστότοπο www.myjourneys.com/typer/wtccusers για να επιλέξουν το αγαπημένο τους ταξίδι.

Το πρωτότυπο μοντέλο του Civic Type R της Honda θα εκτίθεται επίσης όλο το Σαββατοκύριακο, δίνοντας τη δυνατότητα σε σημερινούς ιδιοκτήτες και οπαδούς του Type R να δουν από κοντά την εμπνευσμένη σχεδίαση του νέου μοντέλου πριν το παγκόσμιο λανσάρισμα του αυτοκινήτου παραγωγής το 2015.


  1. Η παρέλαση θα γίνει παρουσία των αυτοκινήτων ασφαλείας της πίστας.