Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Το νέο ŠKODA Rapid SPACEBACK κατακτά το βραβείο σχεδίασης στο διαγωνισμό «Red Dot Design»

Το νέο ŠKODA Rapid SPACEBACK κατακτά το βραβείο σχεδίασης
στο διαγωνισμό «Red Dot Design»



  • Το νέο ŠKODA Rapid SPACEBACK βραβεύτηκε με το
«Red Dot Design Award», για την εξαιρετική του σχεδίαση.
  • Συνολικά εφτά διακρίσεις «Red Dot Design» για τη ŠKODA.


Αθήνα, 9 Ιουλίου 2014 - Το νέο ŠKODA Rapid SPACEBACK κατακτά ένα από τα πλέον περιζήτητα βραβεία σχεδίασης προϊόντος διεθνώς, το «Red Dot». Ο υψηλού κύρους διαγωνισμός «Red Dot Design Αward» είναι αναγνωρισμένος διεθνώς και εξειδικεύεται στην σχεδίαση, ενώ οι νικητές επιλέγονται και με βάση την καινοτομία, τη λειτουργικότητα, την εργονομία, τη ανθεκτικότητα, την οικολογική συμβατότητα και την ευκολία χειρισμού. Το νέο Rapid SPACEBACK αποτελεί το έβδομο κατά σειρά μοντέλο της ŠKODA που κερδίζει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.


Ιδανικές αναλογίες, καθαρές σχεδιαστικά επιφάνειες και έντονες δυναμικές ακμές χαρακτηρίζουν το νέο μοντέλο της ŠKODA. Ουσιαστικά, το νέο Rapid SPACEBACK ενσωματώνει πλήρως όλα τα στοιχεία της νέας εταιρικής σχεδίασης της ŠKODA. Ξεκάθαρος και κομψός σχεδιασμός, κορυφαίοι χώροι για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους, άριστη σχέση αξίας/τιμής, υψηλή ενεργητική και παθητική ασφάλεια και turbo κινητήρες χαμηλής κατανάλωσης ήταν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του νέου Rapid που κέρδισαν την θετική ψήφο των 40 κριτών που απαρτίζουν την επιτροπή του διεθνούς διαγωνισμού «Red Dot Design Award». Στον φετινό διαγωνισμό, συνολικά 1.816 κατασκευαστές, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες από 53 χώρες κατέθεσαν 4.815 σχέδια .


«H σχεδιαστική ομάδα της ŠKODA και εγώ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το βραβείο αυτό. Αφιερώσαμε πολύ χρόνο και σκληρή δουλειά για τη δημιουργία της νέας εταιρικής σχεδίασης και το νέο Rapid SPACEBACK την ενσωματώνει πλήρως» δήλωσε ο Jozef Kaban επικεφαλής της σχεδιαστικής ομάδας της ŠKODA AUTO.





Το νέο ŠKODA Rapid SPACEBACK σχεδιάστηκε με στόχο να θέσει νέα δεδομένα στον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τα hatchback αυτοκίνητα. Εξελίχθηκε και δημιουργήθηκε για να χωράει με μοναδική άνεση εσάς και όσους αγαπάτε και να σας μεταφέρει με απόλυτη ασφάλεια στον προορισμό σας. Άπλετοι χώροι, συμπαγείς διαστάσεις και ποιότητα υλικών και κύλισης σε ένα hatchback με σχεδιασμό που θυμίζει coupe και μοναδική σχέση αξίας/τιμής.

Το νέο SKODA Rapid SPACEBCK είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από 12.350€.