Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

InfinityEcosisγια άνετα και ασφαλή ταξίδια με οικολογικά χαρακτηριστικά



25 Ιουνίου 2013

Το InfinityEcosis είναι το ιδανικό ελαστικό για κάθε χρήση, έχοντας σχεδιαστεί για να ανταπεξέρχεται σε μία ποικιλία οδικών και καιρικών συνθηκών. Συνδυάζει τις υψηλές επιδόσεις, την άνεση των επιβατών και την εξαιρετική συμπεριφορά σε βροχερό καιρό.


Επιπλέον, όπως υποδηλώνει το όνομά του, έχει άριστα οικολογικά χαρακτηριστικά (‘eco’) στα οποία συμβάλλουν οι βελτιωμένες γόμες πέλματος από silicaSO2 (Διοξείδιο του Πυριτίου).


Η Infinity αξιολόγησε τη νέα γενιά ελαστικών Ecisis σε αρκετές Ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις δοκιμών, όπως στην IDIADA, Ισπανία, αναλύοντας τα χαρακτηριστικά επιδόσεων σε διάφορους τομείς - αποστάσεις ακινητοποίησης σε βρεγμένο και στεγνό δρόμο, αίσθηση κρατήματος που βιώνει ο οδηγός και αντίσταση κύλισης.

Το Ecosis φέρει τέσσερις διαμήκεις αυλακώσεις βέλτιστου πλάτους και θέσης για ταχεία αποβολή του νερού, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αποφυγή της υδρολίσθησης (Aquaplaning). Επίσης έχει ειδικά σχεδιασμένους ώμους(Shoulders) που διασφαλίζουν την άμεση απόκριση στις αλλαγές κατεύθυνσης για ομαλή και άνετη οδήγηση και καλύτερο κράτημα στις στροφές σε βρεγμένο και σε στεγνό δρόμο.

Η συμπαγής κεντρική λωρίδα πέλματος προσφέρει σταθερή πρόσφυση για βελτιωμένη επιτάχυνση και φρενάρισμα, βέλτιστη επαφή με το δρόμο και άριστη κατευθυντικότητα. Επιπλέον, η τελευταία τεχνολογία γόμας βελτιώνει την απόδοση καυσίμου και μειώνει τις εκπομπές CO2. Η αναβαθμισμένη γόμα από SilicaSO2 (Διοξείδιο του Πυριτίου) πετυχαίνει εξαιρετική συμπεριφορά στο βρεγμένο δρόμο και άριστο έλεγχο της υδρολίσθησης.

Η άριστη πίεση και κατανομή των φορτίων ελαχιστοποιεί τη μη φυσιολογική φθορά, ενώ η βελτιστοποιημένη κατανομή συχνοτήτων μέσω υπολογιστή μειώνει το θόρυβο από το πέλμα και προάγει την οδηγική εμπειρία.

Hσειρά ελαστικών ECOSISτης Infinityεισάγεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. και είναι διαθέσιμη μέσα από ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών διάθεσης και τοποθέτησης ελαστικών (βουλκανιζατέρ) σε πλήρες διαστασεολόγιο με δείκτες ταχύτητος Η(210kms) και V(240kms)