Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Νικηφόρο ντεμπούτο για τη νέα ŠKODA Fabia R5



Νικηφόρο ντεμπούτο για τη νέα ŠKODA Fabia R5



  Οι Jan Kopecký και Pavel Dresler σημείωσαν τον πρώτο θρίαμβο με το νέο αγωνιστικό ŠKODA στο Πρωτάθλημα Ράλι Τσεχίας (MČR)
  Ταχύτερη από ποτέ η νέα ŠKODA Fabia R5 ξεσήκωσε χιλιάδες θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα!

Τσεχία, 28 Απριλίου 2015 Νίκη και απόλυτη κυριαρχία από τον πρώτο μόλις αγώνα για τη νέα ŠKODA Fabia R5, η οποία σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στις 11 από τις 12 ειδικές διαδρομές! Ο πρωταθλητής του Asia-Pacific, ο Jan Kopecký, οδήγησε αλάνθαστα προς την απόλυτη κυριαρχία της ŠKODA στην 50η επέτειο του ράλι Šumava Klatovy ενθουσιάζοντας το πλήθος!

«Το ντεμπούτο της νέας ŠKODA Fabia R5 στα ράλι, εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην μηχανοκίνητη παράδοσή της μάρκας μας, μέσα από ένα απόλυτα πετυχημένο ξεκίνημα» δηλώνει ο Michal Hrabánek. «Ωστόσο, δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε από το πρώτο μας θετικό αποτέλεσμα και η ομάδα πρέπει να δουλέψει σκληρά μέσα από τις δοκιμές που έχουμε μέχρι τα επόμενα ράλι» λέει συνεχίζοντας ο διευθυντής της ŠKODA Motorsport.

Το εντυπωσιακό αγωνιστικό ŠKODA ντυμένο στις αποχρώσεις του πράσινου, λευκού και μαύρου, ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον πρώτο γύρο του MČR. Ελάχιστα αγωνιστικά έχουν κερδίσει στο ντεμπούτο τους από την 1η ειδική διαδρομή! Στα συνολικά 150,71 χιλιόμετρα του ράλι, οι Kopecký και Dresler συνεργάστηκαν ιδανικά και με χρόνο 1:34,6 λεπτά άφησαν πίσω τους τον Bryan Bouffier.

«Το ξεκίνημα μας δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Μετά από πολλές δοκιμές η νέα ŠKODA Fabia R5 αποδείχτηκε ένα αγωνιστικό υψηλών προδιαγραφών και στους επόμενους αγώνες θα δοκιμάσουμε διαφορετικούς συνδυασμούς για να ανακαλύψουμε όλες τις δυνατότητες του υπέροχου αυτοκινήτου μας» δήλωσε πανευτυχής ο 33χρονος Kopecký, ο οποίος μαζί με τον συνοδηγό του θα αναλάβουν ξανά δράση στις 22-23 Μαΐου στο ράλι Český Krumlov. Την ίδια περίοδο η ŠKODA Motorsport θα επιστρέψει στην κατηγορία WRC2 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, με τους Esapekka Lappi (FIN) και Pontus Tidemand να βρίσκονται πίσω από το βολάν της Fabia R5 για μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση!


Media image:


Νικηφόρο ντεμπούτο για τη νέα Skoda     Fabia R5
Η νέα SKODA Fabia R5 ξεκινά τη νέα εποχή της μάρκας με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα!


Download                                Source: ŠKODA AUTO






Νικηφόρο ντεμπούτο για τη νέα Skoda Fabia R5
Χιλιάδες θεατές ενθουσιάστηκαν από τα περάσματα της νέας Fabia R5 στο ράλι Šumava Klatovy.



Download                                Source: ŠKODA AUTO





Νικηφόρο ντεμπούτο για τη νέα Skoda Fabia R5
Σχετικό βίντεο στο YouTube από το σπουδαίο ντεμπούτο του νέου αγωνιστικού της SKODA.


Download                                Source: ŠKODA AUTO



ŠKODA AUTO

*    Αποτελεί μία από τις παλαιότερες αυτοκινητοβιομηχανίες στο κόσμο. Από το 1895 παράγονται αρχικά ποδήλατα στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Mladá Boleslav και κατόπιν μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα.
*    Σήμερα κατασκευάζει  περισσότερα από 7 μοντέλα αυτοκινήτων  : το Citigo, τη Fabia, το Roomster, το Rapid, την Octavia καθώς και τα Yeti και Superb.
*    Το 2014 παραδόθηκαν παγκοσμίως 1.037.000 οχήματα , αριθμός ρεκόρ για την 120χρονη ιστορία της Μάρκας..
*    Από το 1991 η ŠKODA AUTO αποτελεί μέλος του Volkswagen Group ένα από τα πιο πετυχημένα εμπορικά Group  στο χώρο της Αυτοκίνησης.
*    Επιπρόσθετα η ŠKODA σχεδιάζει και παράγει ανταλλακτικά , κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων σε τρία εργοστάσια που βρίσκονται στην Δημοκρατία της Τσεχίας, ενώ διατηρεί  μονάδες παραγωγής  αυτοκίνητων στην Κίνα, την Ρωσία,  την Σλοβακία και την  Ινδία.
*    Τέλος η ŠKODA AUTO απασχολεί 25,889 υπαλλήλους παγκοσμίως και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 αγορές.