Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

H Mitsubishi Motors επεκτείνει την Εγγύηση Κατασκευαστή σε 5 χρόνια στην Ευρώπη*H Mitsubishi Motors επεκτείνει
την Εγγύηση Κατασκευαστή σε 5 χρόνια στην Ευρώπη*


Εδώ και σαράντα χρόνια, οι Ευρωπαίοι πελάτες αναγνωρίζουν την αξιοπιστία των οχημάτων της Mitsubishi Motors όπως επιβεβαιώνουν τα 2,6 εκατομμύρια** Pajero, Lancer, Colt, Galant, L200, Outlander, κλπ,… που κυκλοφορούν καθημερινά στην περιοχή*.

Προερχόμενη από μία εκατονταετή παράδοση κορυφαίας μηχανολογίας της Mitsubishi, αυτή η αξιοπιστία έχει μετατραπεί σε σημαντικό παράγοντα αγοράς για πολλούς Ευρωπαίους πελάτες. Βασισμένη στην τεχνογνωσία και το κύρος της μάρκας, η Mitsubishi Motors αποφάσισε να επεκτείνει την Εργοστασιακή Εγγύηση στην Ευρώπη από 3 χρόνια που είναι σήμερα σε 5 χρόνια – το όριο των 100.000 km παραμένει ίδιο.

Με ισχύ από 1η Ιανουαρίου, 2015, αυτή η εγγύηση θα καλύψει το 99% της υπάρχουσας γκάμας που διατίθεται στην Ευρώπη*, συμπεριλαμβανομένου του Outlander PHEV του οποίου η μπαταρία του συστήματος κίνησης και τα εξαρτήματα EV ήδη καλύπτονταν για 5 χρόνια.

Οι νέοι όροι εγγύησης θα ισχύσουν για τα οχήματα Mitsubishi που θα ταξινομούνται ως καινούργια από 1η Ιανουαρίου, 2015.
***
*Εξαιρουμένης Ρωσίας και Ουκρανίας
** Οχήματα σε Κυκλοφορία - FY 2014 (Εξαιρουμένης Ρωσίας και Ουκρανίας)Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον:
Γιώργο  Παππά, Δ/ντή Εταιρικής Επικοινωνίας, Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.
Τηλ. 210 3483 744 – 6936 129  309