Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Η Honda δίνει μία πρώτη γεύση από το νέο μικρό SUV που προορίζει για την Ευρώπη

 

Η Honda δίνει μία πρώτη γεύση από το νέο μικρό SUV που 

προορίζει για την Ευρώπη



  • Ευρωπαϊκό πρωτότυπο HR-V θα αποκαλυφθεί στο φετινό Mondial de lAutomobile
  • Η σχεδιαστική φιλοσοφία Coupé συνδυάζεται με την ευελιξία και ευστάθεια ενός SUV
  • Η κεντρική θέση του ρεζερβουάρ στο νέο HR-V μεγιστοποιεί το χώρο της καμπίνας
  • Ευέλικτα καθίσματα Honda Magic Seats® αξιοποιούν τον κορυφαίο εσωτερικό χώρο

Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τη νέα Ευρωπαϊκή έκδοση του μικρού SUV της εταιρίας εν όψει της παγκόσμιας πρεμιέρας του στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού τον ερχόμενο μήνα. Το HR-V αποτελεί τη νέα πρόταση της Honda στη ραγδαία αυξανόμενη κατηγορία μικρών SUV στην Ευρώπη.

Εξωτερικά, το νέο πρωτότυπο HR-V θυμίζει μοντέλο coupé, με καθαρές, δυναμικές γραμμές που συνδέουν το λείο πάνω τμήμα του αμαξώματος με το στιβαρό κάτω τμήμα. Αυτή η κομψή coupé αισθητική επιτυγχάνεται χωρίς να επηρεάζεται η πρακτικότητα του εσωτερικού.

Στο HR-V το ρεζερβουάρ καυσίμου είναι τοποθετημένο στο κέντρο, με αποτέλεσμα να απελευθερώνεται χώρος και να δημιουργείται μία από τις πιο ευρύχωρες και ευπροσάρμοστες καμπίνες μικρού SUV. Τα Honda Magic Seats αξιοποιούν αυτή την ευελιξία επιτρέποντας μεγάλη ποικιλία διατάξεων των καθισμάτων και προσφέροντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα πλήρους αναδίπλωσης της δεύτερης σειράς για πρόσθετο χώρο φόρτωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Ευρωπαϊκό HR-V θα δοθούν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της Honda στο 2014 Mondial de l’Automobile, Hall 3, στις 16.45 CET την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου.



Επικοινωνία :
Γιώργος Παππάς
Δ/ντής Εταιρικής Επικοινωνίας
Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.
Τηλ.: 210 3483744 κιν: 6936129309