Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Η ŠKODA επίσημος χορηγός του θρυλικού Tour de France έως το 2018!



 


  Η ŠKODA ανανεώνει την συνεργασία της με την διοργανώτρια αρχή του Tour de France για πέντε ακόμη χρόνια.


  Μετά το ποδόσφαιρο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το Tour de France είναι το τρίτο πιο
   δημοφιλές αθλητικό γεγονός στον κόσμο με περισσότερους από 1,4 δισεκατομμύρια τηλεθεατές.
  Η ŠKODA είναι επίσημος χορηγός του Tour de France από το 2004.
  H ιστορία της ŠKODA ξεκινά το 1895 με την κατασκευή ποδηλάτων.


Γενεύη, Μάιος 2014 – Η χορηγία σημαντικών αγώνων ποδηλασίας εξακολουθεί να περιλαμβάνεται στο πλάνο της ŠKODA Auto, η οποία πρόσφατα ανανέωσε την πετυχημένη παρουσία της ως βασικός χορηγός του Tour de France για την περίοδο 2014-2018.

Πέρα από τον Γύρο Γαλλίας «Tour de France», του διασημότερου αγώνα ποδηλασίας στον κόσμο, η ŠKODA υποστηρίζει το Γύρο Ισπανίας «La Vuelta» από το 2011. Τα δύο αυτά διεθνή ποδηλατικά γεγονότα τοποθετούνται δίπλα στα υπόλοιπα οκτώ που προβλέπει το πλάνο της Μάρκας με τις μεγάλες διεθνείς χορηγίες.

«Ανανεώνοντας την δέσμευσή μας με το Tour de France και τους άλλους κλασικούς αγώνες ποδηλασίας, επιβεβαιώνουμε πόσο κοντά είμαστε σε ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα» δηλώνει ο Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland, Διευθύνων Σύμβουλος στην ŠKODA. «Η ŠKODA σκοπεύει να λανσάρει νέα μοντέλα στα επόμενα χρόνια, παρουσιάζοντας την πιο ευρεία γκάμα στην ιστορία της Μάρκας. Και η συνεχής ισχυρή παρουσία μας στην ποδηλασία, προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο το παρελθόν της ŠKODA, καθώς αυτή η χορηγία αντανακλά μία παράδοση 119 ετών». Η κατασκευή ποδηλάτων από τους ιδρυτές Laurin & Klement το 1895 αποτέλεσε το εφαλτήριο για την απόλυτα πετυχημένη μετέπειτα πορεία της ŠKODA.

«Η ŠKODA είναι ένας ισχυρός και αξιόπιστος υποστηρικτής σε διεθνή γεγονότα ποδηλασίας εδώ και δέκα χρόνια. Προσωπικά, κατά την διάρκεια των αγώνων το δικό μου ŠKODA μου δίνει την αίσθηση ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό αυτοκίνητο. Είναι το γραφείο μου και ο χώρος που περνώ τον περισσότερο χρόνο της μέρας μου», αναφέρει χαρακτηριστικά  ο Christian Prudhomme, Διευθυντής Ποδηλασίας της A.S.O. και Διευθυντής του Tour de France. «Είμαστε ευτυχείς που συνεχίζεται η απόλυτα πετυχημένη συνεργασία μας και για τα επόμενα πέντε χρόνια».

H ŠKODA είναι επίσημος υποστηρικτής, επίσημος χορηγός αυτοκινήτων και σπόνσορας της κατηγορίας Νέων (White Jersey) του Tour de France από το 2004. «Το τρίτο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο μας δίνει την ευκαιρία να προβάλουμε την Μάρκα και τα μοντέλα της παγκοσμίως», λέει ο Werner Eichhorn, Υπεύθυνος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της ŠKODA.





Μετά το ποδόσφαιρο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το Tour de France είναι το τρίτο πιο δημοφιλές αθλητικό γεγονός στον κόσμο. Στον περσινό Γύρο της Γαλλίας, περίπου 12 εκατομμύρια φίλοι της ποδηλασίας παρακολούθησαν ζωντανά τον αγώνα κατά μήκος της διαδρομής, ενώ οι τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο έφτασαν τα 1,4 δισεκατομμύρια!

Τα μοντέλα της ŠKODA είχαν πάντοτε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Tour de France. Χρόνο με το χρόνο, περισσότερα από 250 ŠKODA έχουν διανύσει 2,8 εκατομμύρια χιλιόμετρα στον διασημότερο αγώνα ποδηλασίας στην Γαλλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Στα δέκα χρόνια υποστήριξης από την Μάρκα, η συνολική διανυθείσα απόσταση ξεπερνά τα 28 εκατομμύρια χιλιόμετρα, και το γεγονός πως ούτε ένα μοντέλο δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα, επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά την ποιότητα και την αξιοπιστία των μοντέλων ŠKODA!



Media images:


Η ŠKODA ανανεώνει την χορηγία της στο Tour de France έως το 2018
Η συμφωνία υπογράφηκε στη Γενεύη (από αριστερά): Werner Eichhorn, ŠKODA Board member for Sales and Marketing, Jean-Etienne Amaury, President of Amaury Sport Organisation, Dr. Winfried Vahland, ŠKODA CEO, and Yann Le Moenner,  Amaury Sport Organisation CEO.

Download                                Source: ŠKODA AUTO





ŠKODA – επίσημος χορηγός του Tour de France έως το 2018
Η συμφωνία υπογράφηκε στη Γενεύη (από αριστερά): Jean-Etienne Amaury, President of Amaury Sport Organisation, Dr. Winfried Vahland, ŠKODA CEO, Yann Le Moenner, Amaury Sport Organisation CEO, and Werner Eichhorn, ŠKODA Board member for Sales and Marketing.

Download                               Source: ŠKODA AUTO













ŠKODA AUTO

*    Αποτελεί μία από τις παλαιότερες αυτοκινητοβιομηχανίες στο κόσμο. Από το 1895 παράγονται αρχικά ποδήλατα στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Mladá Boleslav και κατόπιν μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα.
*    Σήμερα κατασκευάζει  περισσότερα από 7 μοντέλα αυτοκινήτων  : το Citigo, τη Fabia, το Roomster, το Rapid, την Octavia καθώς και τα Yeti και Superb.
*    Το 2013 παραδόθηκαν 920.800 οχήματα σε πελάτες παγκοσμίως.
*    Από το 1991 η ŠKODA AUTO αποτελεί μέλος του Volkswagen Group ένα από τα πιο πετυχημένα εμπορικά Group  στο χώρο της Αυτοκίνησης.
*    Επιπρόσθετα η ŠKODA σχεδιάζει και παράγει ανταλλακτικά , κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων σε τρία εργοστάσια που βρίσκονται στην Δημοκρατία της Τσεχίας, ενώ διατηρεί  μονάδες παραγωγής  αυτοκίνητων στην Κίνα, την Ρωσία,  την Σλοβακία και την  Ινδία.
*    Τέλος η ŠKODA AUTO απασχολεί 26,400 υπαλλήλους παγκοσμίως και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 αγορές.