Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

ŠKODA Media Services – Ακόμα πιο εύχρηστη πλατφόρμα ενημέρωσης με εφαρμογή και για smartphone!Νέες λειτουργίες ενημέρωσης ŠKODA με εύχρηστα χαρακτηριστικά
Νέα γραφικά υψηλής ανάλυσης, απλούστερη πλοήγηση και μηχανή αναζήτησης
Τεράστια παγκόσμια απήχηση με 200.000 λήψεις για πλατφόρμες iOS και Android
Αθήνα, 6 Μαΐου 2014 – Η πλατφόρμα δεδομένων ŠKODA Media Services αναβαθμίστηκε εφ’ όλης της ύλης για να γίνει πιο εύχρηστη από ποτέ, με νέο μενού αναζήτησης για τις δραστηριότητες της μάρκας και τα μοντέλα της!

Η πύλη ενημέρωσης ŠKODA Media Services ανανεώθηκε με στόχο να προσφέρει ευκολότερη πλοήγηση στον χρήστη, καθώς και αμεσότερη πρόσβαση στις πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με την προϊοντική γκάμα της εταιρίας. Ο χρήσης ενημερώνεται για κάθε τι νέο μετά από κάθε πρόσφατη επίσκεψή του. Το μενού έχει επανασχεδιασθεί ριζικά με κύριο χαρακτηριστικό τα τετράγωνα πεδία, ενώ η νέα μορφή απεικόνισης εξυπηρετεί στην πιο εύκολη πλοήγηση στις μικρότερες οθόνες.

Το βασικό ζητούμενο κατά την αναβάθμιση των γραφικών, ήταν η εφαρμογή να γίνει όσο πιο «καθαρή» και απλή θα μπορούσε να είναι στην χρήση της, ώστε η νέα διάταξη να συμβαδίζει με το σλόγκαν «less in more». Κάτι που επιτεύχθηκε με απόλυτη επιτυχία και επιβεβαιώνεται από την αυξανόμενη επισκεψιμότητα. Επίσης, οι φωτογραφίες και τα βίντεο, πλέον απεικονίζονται σε πλήρη οθόνη (full screen), ενώ η πρόσβαση σε αρχεία προηγουμένων ετών είναι πιο εύκολη χάρη στη νέα παραμετροποίηση της μηχανής αναζήτησης.

Το περιεχόμενο παραμένει πλήρες και ενημερωμένο με ανακοινώσεις και δελτία Τύπου σχετικά με τα μοντέλα και τις δραστηριότητες της ŠKODA. Περαιτέρω πληροφορίες υπάρχουν γύρω από οικονομικά μεγέθη, την ιστορία της μάρκας, τα βιογραφικά των σημαντικότερων στελεχών, καθώς και τα τελευταία νέα από τον κόσμο της ŠKODA Motorsport. Η βάση με φωτογραφικό υλικό και βίντεο βρίσκεται πάντα διαθέσιμη για απευθείας λήψεις (downloads), ενώ υπάρχουν υπερσύνδεσμοι με ανακατεύθυνση προς τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της ŠKODA (όπως είναι τα Facebook, Twitter και YouTube).

Η πλατφόρμα ŠKODA Media Services είναι πλέον διαθέσιμη και για κινητές συσκευές (smartphone) για χρήση σε λειτουργικά iOS και Android, με περιεχόμενο σε τρεις γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Τσέχικα). Ο χρήστης μπορεί να «κατεβάσει» την εφαρμογή που επιθυμεί από το App Store ή το Google Play, ενώ μέχρι τώρα περισσότεροι από 200.000 χρήστες έχουν κατεβάσει ήδη την σχετική εφαρμογή.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Media images:
ŠKODA Media Services app – new features and graphics
The menu has been redesigned, now with rectangular menu items.
Download Source: ŠKODA AUTO
ŠKODA Media Services app – new features and graphics
The app provides journalists comprehensive information, data and facts about the brand and models.
Download Source: ŠKODA AUTO