Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Παγκόσμιο Πρόγραμμα της Honda εκμεταλλευόμενο τα social media, εμπνευσμένο από τα ταξίδια των πελατών της

27 Ιουνίου 2013
Η Honda Motor Europe προχώρησε στην υλοποίηση μίας ενέργειας-προγράμματος με παγκόσμια απήχηση εκμεταλλευόμενη τη διάδοση των κοινωνικών δικτύων (social media) με την ονομασία #myjourney, χρησιμοποιώντας το hashtag #myjourney του Twitter και ένα ελκυστικό site (www.myjourneys.com).


Η Honda είναι μία εταιρία με προϊόντα μετακίνησης που επιτρέπουν σε πελάτες από όλο τον κόσμο να πραγματοποιούν κάθε είδους ταξίδι. Το www.myjourneys.com είναι ένας τόπος συνάντησης όσων επιθυμούν να μοιραστούν τις προσωπικές ταξιδιωτικές εμπειρίες τους και να εξερευνήσουν τα ταξίδια των άλλων και αυτή η ενέργεια αποτελεί μία γιορτή για τους λάτρεις των ταξιδιών σε όλο τον κόσμο.

Η καμπάνια είναι εμπνευσμένη από ένα πελάτη της Honda ονόματι Jon Hancock. Ο Jon και η σύζυγός του Christine ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο για οκτώ χρόνια οδηγώντας ένα Honda Civic του 1987 από το Μπρίστολ της Μεγάλης Βρετανίας μέχρι τη «γενέτειρα» του αυτοκινήτου, τη Σουζούκα της Ιαπωνίας.

Το επικό ταξίδι του Jon και της Christine δεν είναι το μόνο – ο Ed Marsh οδήγησε ένα παπί Honda C90 από τη Μαλαισία μέχρι το Λονδίνο και στη συνέχεια ανέβηκε στη Σκανδιναβία και τον Αρκτικό Κύκλο. Στην άλλη πλευρά του πλανήτη, ένα γενναίο πλήρωμα επεχείρησε ένα επικό ταξίδι στη μάχη με τους ωκεανούς διαπλέοντας τη βόρεια ακτή της Αυστραλίας σε ένα σκάφος με Μηχανές Honda BF225 Marine.

Τα ταξίδια αυτά ενσαρκώνουν τη βασική φιλοσοφία της HondaThe Power of Dreams”. Ο Jon Hancock εξηγεί «Τα Όνειρα, ασφαλώς και μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και αν κάτι φαίνεται αδύνατο, είναι επειδή υπερβαίνει τις δυνατότητες του ανθρώπινου νου.» Το #myjourney προσφέρει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, κάτι που η Honda ευελπιστεί να εμπνεύσει και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Η επαναστατική Κοινωνική Ενέργεια της Honda υλοποιήθηκε με τη βοήθεια της Visual Voice Technology.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την καμπάνια ή μοιραστείτε το ταξίδι σας κάνοντας τουίτ στο #myjourney ή μία επίσκεψη στο www.myjourneys.com

Επικοινωνία :
Γιώργος Παππάς
Δ/ντής Εταιρικής Επικοινωνίας
Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.
Τηλ.: 210 3483744 κιν: 6936129309