Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Η Εξέλιξη του NSX Concept στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Β. Αμερικής 2013


Η Εξέλιξη του NSX Concept στο Διεθνές Σαλόνι   Αυτοκινήτου Β. Αμερικής 2013

Τα πρώτα στοιχεία μιας πιθανής σχεδιαστικής φιλοσοφίας εσωτερικού του NSX 


Ένα νέο NSX Concept που αποκαλύπτει την εξέλιξη της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της επόμενης γενιάς του supercar και τα πρώτα στοιχεία μιας πιθανής σχεδιαστικής  κατεύθυνσης του εσωτερικού παρουσιάστηκε σήμερα από την Αμερικανική Honda στο περίπτερο του Acura.

Βασισμένο στην αρχική αισθητική φιλοσοφία του πρωτοτύπου, διατηρεί το χαμηλό και φαρδύ στήσιμο με τις δυναμικές και γοητευτικές γραμμές που υπογραμμίζονται από καθαρές, μοντέρνες και λιτές επιφάνειες, με τολμηρές λεπτομέρειες να εκφράζουν το high-tech πνεύμα ενός σούπερ αυτοκινήτου.

Το νέο NSX Concept δίνει μία γεύση από την πιθανή σχεδιαστική φιλοσοφία εσωτερικού της επόμενης γενιάς NSX. Τα χαρακτηριστικά της καμπίνας συνοψίζονται στην εξαιρετική ορατότητα, την άριστη θέση οδήγησης και ένα πρακτικό ηλεκτρονικό πίνακα οργάνων “Simple Sports Interface” που ελαχιστοποιεί τα περιττά στοιχεία, ώστε ο οδηγός να επικεντρώνεται στην οδηγική εμπειρία. Παραμένοντας πιστοί στο πνεύμα του πρώτου NSX, οι σχεδιαστές της Honda προσπάθησαν να πετύχουν τη βέλτιστη επικοινωνία/συνεργασία μεταξύ ανθρώπου/μηχανής.

Το NSX στοχεύοντας να προσφέρει μία νέα εμπειρία σπορ αυτοκινήτου που συνδυάζει δυναμικές ικανότητες με προηγμένες περιβαλλοντικές επιδόσεις, θα αντλεί ισχύ από ένα V6 κινητήρα άμεσου ψεκασμού τοποθετημένο στο κέντρο σε συνδυασμό με το σύστημα Sport Hybrid SH-AWD (Super Handling All-Wheel Drive) της Honda.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το  νέο NSX εξελίσσεται από μία παγκόσμια ομάδα R&D της οποίας προΐστανται σχεδιαστές και μηχανικοί της Honda R&D Americas, Inc. με έδρα στο Los Angeles, την California, και το Raymond, Ohio. Το νέο NSX θα κατασκευάζεται σε ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής στο κεντρικό Ohio.

Το νέο NSX Concept θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της Honda στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2013 το Μάρτιο.



Επικοινωνία :
Γιώργος Παππάς
Δ/ντής Εταιρικής Επικοινωνίας
Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.
Τηλ.: 210 3483744 κιν: 6936129309