Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Νέα ολοκληρωμένο συγκρότημα Honda&MitsubishiMotors της ΒΕΛΜΑΡ Α.Ε.Β.Ε. στην Ανατολική Αττική


15/01/2013
Νέα ολοκληρωμένο συγκρότημα Honda&MitsubishiMotors

της ΒΕΛΜΑΡ Α.Ε.Β.Ε. στην Ανατολική Αττική

Στα πλαίσια της αναβάθμισης του δικτύου των Επισήμων Εμπόρων Honda&MitsubishiMotorsμε νέα ολοκληρωμένα συγκροτήματα, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας και των δύο εταιρειών στην Ελλάδα καλωσορίζει στο δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων της τη νέα μονάδα ΒΕΛΜΑΡ Α.Ε.Β.Ε. στην Ανατολική Αττική.




Η ΒΕΛΜΑΡ Α.Ε.Β.Ε. διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο της αυτοκίνησης στην Ελλάδα που ξεπερνά τα 35 χρόνια.

Το συγκρότημα της ΒΕΛΜΑΡ Α.Ε.Β.Ε.διαθέτει ιδιόκτητη έκθεση αυτοκινήτων στη Λεωφόρου Λαυρίου 21 στα Γλυκά Νερά και συνεργείο φανοποιείο  - βαφείο και τμήμα ανταλλακτικών στη Λ. Μαραθώνος 175 στο Γέρακα.

Το συνεργείο, φανοποιείο-βαφείο και το τμήμα ανταλλακτικών που καλύπτει 1.500m2βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας συνολικής έκτασης πέντε (5) στρεμμάτων, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στο Γέρακα Αττικής. Είναι εξοπλισμένο με μία σειρά μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και άρτια εκπαιδευμένους μηχανικούς, εξασφαλίζοντας τον καλύτερο έλεγχο λειτουργίας του αυτοκινήτου.

Το νέο συγκρότημα Honda&MitsubishiMotorsτης εταιρείας ΒΕΛΜΑΡ Α.Ε.Β.Ε.  είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη τόσο κατά την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου, όσο και κατ ά τη διάρκεια της συντήρησης του.

Η είσοδος της ΒΕΛΜΑΡ Α.Ε.Β.Ε. στο Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων Honda&MitsubishiMotorsθα συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατώνκαι των δύο εταιρειών στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, στοιχείο που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη κατά τη διάρκεια των 90 χρόνων λειτουργίας του στον τομέα της αυτοκίνησης στην Ελλάδα.

./.
Επικοινωνία :
Γιώργος Παππάς
Δ/ντής Εταιρικής Επικοινωνίας
Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε.
Τηλ.: 210 3483744 κιν: 6936129309