Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Το νέο Opel Corsa Gsi έγινε περισσότερο σπορ και δυναμικό

Το νέο Opel Corsa Gsi έγινε περισσότερο σπορ και δυναμικό


Μετά την έλευση του μεσαίου Opel Insignia GSi, σειρά τώρα έχει το νέο Opel Corsa GSi στη μικρή κατηγορία. Πρόκειται για ένα σπορ αυτοκίνητο με άριστη οδηγική συμπεριφορά και εκπληκτική συμπεριφορά στις στροφές, η οποία έχει δοκιμαστεί στην πίστα του N?rburgring. Η εξωτερική σχεδίαση του Corsa GSi είναι άκρως σπορτίφ και νεανική.
Το τρίθυρο μικρό μοντέλο εντυπωσιάζει με τις ακριβείς γραμμές του. Έχει τη δική του μοναδική σχεδίαση με μεγάλους αεραγωγούς, ανάγλυφο καπό, περίοπτη πίσω αεροτομή και διαμορφωμένα με ακρίβεια μαρσπιέ. Παράλληλα εντυπωσιάζει μία μεγάλη κυψελοειδή μάσκα και το κεντρικό έμβλημα της Opel (Opel Blitz) υποστηριζόμενο από δύο «φτερά», ενώ την εικόνα ολοκληρώνουν τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, με αγωνιστική εμφάνιση carbon. Η προεξέχουσα αεροτομή στην άκρη της οροφής δημιουργεί πρόσθετη αεροδυναμική πίεση και σπορ χαρακτήρα.
Στο εσωτερικό ο οδηγός έχει στη διάθεσή του και σε απόλυτη εργονομία όλα τα όργανα. Τα καθίσματα είναι υψηλών προδιαγραφών Recaro και το σπορ τιμόνι είναι δερμάτινο. Ο οδηγός μάλιστα επιλέγει σχέση κιβωτίου μέσω του δερμάτινου λεβιέ.
Γενικά το μοντέλο έχει πολλά στοιχεία από τη έκδοση OPC. Τα φρένα με τις κόκκινες δαγκάνες εξασφαλίζουν ακρίβεια ελέγχου, εξαιρετική σπορ συμπεριφορά και μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος. Τέλος, οι επιβάτες του Corsa GSi μπορούν επίσης να απολαμβάνουν εξαιρετική συνδεσιμότητα με το προαιρετικό σύστημα infotainment IntelliLink και να φέρνουν τον κόσμο των Apple iOS και Android smartphones μέσα στο αυτοκίνητο.