Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

To Civic Wagon Concept και ένα εξελιγμένο NSXConcept θα είναι τα βασικά εκθέματα της Honda στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης6 Φεβρουαρίου 2013

To Civic Wagon Concept και ένα εξελιγμένο NSXConcept θα είναι τα βασικά εκθέματα της Honda στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Η Honda αποκάλυψε σήμερα τη γκάμα των εκθεμάτων της για το φετινό Σαλόνι της Γενεύης που θα περιλαμβάνει δύο νέα πρωτότυπα αυτοκίνητα, και το  CR-V με το νέο πετρελαιοκινητήρα 1.6 i-DTEC.

Civicwagonconcept
Εξωτερικά, το Civicwagonconcept παρουσιάζει έντονες σχεδιαστικές ομοιότητες  με την τελική έκδοση μαζικής παραγωγής. Το νέο Civic θα επεκτείνει τη γκάμα του μοντέλου. 

Εξελιγμένο HondaNSXConcept
Το νέο HondaNSXConceptπραγματοποιώντας τώρα το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του, δίνει μία γεύση από τη σχεδιαστική κατεύθυνση στην οποία θα βασιστεί το εσωτερικό της επόμενης γενιάς  NSX.  Εξωτερικά, παραμένει πιστό στη σχεδιαστική φιλοσοφία του αρχικού πρωτοτύπου, διατηρώντας το χαμηλωμένο και φαρδύ στήσιμο με τις δυναμικές και γοητευτικές αναλογίες. Η βασική αισθητική τονίζεται με καθαρές, μοντέρνες και απλές επιφάνειες και έντονες λεπτομέρειες που αποπνέουν τον αέρα και τη high-tech αίσθηση ενός υπεραυτοκινήτου.

CR-V 1.6 i-DTEC        
Μετά το Civic, τώρα και το CR-V θα προσφέρεται με το νέο 1.6  i-DTECdiesel φιλοσοφίας EarthDreamsTechnology της Honda. Το CR-V 1.6 i-DTEC θα διατίθεται με κίνηση στους δύο τροχούς και μηχανικό κιβώτιο πετυχαίνοντας άριστη ισορροπία επιδόσεων και οικονομίας. Ο 1.6 i-DTECdiesel είναι ο ελαφρύτερος κινητήρας στην κατηγορία του, διασφαλίζοντας για το CR-V ζωηρές επιδόσεις, ευελιξία  και χαμηλό λειτουργικό κόστος. Το CR-V 1.6 i-DTEC θα είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά από το Φθινόπωρο 2013.
Η Συνέντευξη Τύπου της Hondaστην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης έχει προγραμματιστεί για τις 13:15  CET, Τρίτη, 5 Μαρτίου στο περίπτερο της Honda (Νο 4250).