Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Το FusoCanterHybrid κέρδισε το βραβείο του Πράσινου Επαγγελματικού αυτοκινήτου της Χρονιάς 2013 στην Ιρλανδία






Το νέο CanterEcoHybrid της FUSOTrucks βραβεύτηκε ως το πιο Πράσινο Επαγγελματικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς στα πλαίσια του θεσμού FleetTransportAwards που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο (Ιρλανδία), κατά τη διάρκεια του όπου βραβεύονται τα καλύτερα προϊόντα της Βιομηχανίας Οδικών Μεταφορών & Φορτηγών της Ιρλανδίας.


Τα τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής που αποφάνθηκε για το βραβείο προέρχονταν από διαφορετικούς χώρους ενώ χρησιμοποιήθηκε η ίδια διαδικασία μέσα από την οποία αναδεικνύεται το Διεθνές Φορτηγό της Χρονιάς – 12 κριτήρια με 7 βαθμούς το μέγιστο για κάθε κριτήριο ανάμεσα στα οποία:  απόδοση, επιδόσεις, ευελιξία, οδηγική άνεση και διάταξη καμπίνας. Στη shortlist το CanterEcoHybrid είχε απέναντί του σκληρούς αντιπάλους για τη διεκδίκηση του περίοπτου τίτλου, συγκεκριμένα τα MANTGLHybrid και RenaultPremiumHybrid.

Ο GerardRice, Διευθύνων Σύμβουλος της FUSOTrucksIreland, εξέφρασε την ικανοποίησή του παραλαμβάνοντας το βραβείο κάνοντας το εξής σχόλιο: «Το νέο CanterEcoHybrid είναι ένα από τα πιο οικονομικά και ευέλικτα φορτηγά της αγοράς που σέβονται το περιβάλλον. Η απόδοση καυσίμου του EcoHybrid μεγιστοποιείται με το ισχυρό υβριδικό σύστημα κίνησης σε συνδυασμό με το αυτοματοποιημένο  κιβώτιο FUSODuonic που προσφέρεται στο στάνταρ εξοπλισμό του. Το παρόν βραβείο επιβεβαιώνει  αυτά τα προσόντα και γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε τον τίτλο του Ιρλανδικού Επαγγελματικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2013».

Το CanterEcoHybrid ήταν επίσης από τους πρωταγωνιστές του FleetTransportEXPO 12, της πρώτης Έκθεσης Επαγγελματικού Αυτοκινήτου, Μεταφορών και Βιομηχανίας Logistics που πραγματοποιήθηκε στην Ιρλανδία. Το EcoHybrid προσέλκυσε την προσοχή και απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από εταιρίες που αναζητούν μία λύση η οποία θα τους παρέχει μέγιστη οικονομία και απόδοση χωρίς να υπονομεύεται το επαγγελματικό κύρος τους.


Για τη FUSOTrucks, αυτή η διάκριση καθώς και ο τίτλος FleetTruckoftheYear 2012του CanterEURO 5, αποτελεί ισχυρό αποδεικτικό στοιχείο για ολόκληρη τη σειρά Canter που περιλαμβάνει το επαναστατικό CanterDuonic και το σκληροτράχηλο Canter 4x4.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο διαδικτυακό τόπο:
www.media.daimler.comandwww.fuso-trucks.com